Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: architektenbezoeker

Plaatsingsdatum 22-04-2015 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Rotterdam Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 40 - 0 Salaris -


EEN ARCHITEKTENBEZOEKER, die mee helpt bouwen
Diverse relaties van MT talent zijn op zoek naar een architektenbezoeker die architekten ondersteunt in hun zoektocht naar oplossingen.


Je snapt bouwprocessen en de uitdagingen waar architekten voor staan en je hebt een warm hart voor architectuur. Je helpt de architekt een goede keuze te maken die natuurlijk ook aantrekkelijk zijn voor jouw werkgever.


Je hebt bewezen een goed gevoel voor timing te hebben en je kunt een heldere presentatie geven.


Het resultaat van jouw inspanningen zal uiteindelijk leiden tot een mooie opdracht voor jouw werkgever, waarbij je tevens in de gaten houdt dat partijen die bij de uitvoering betrokken zijn (zoals aannemers, handelsfirma’s, adviseurs etc.) meewerken aan het gewenste resultaat.


FUNCTIE OMSCHRIJVING
Nadat je de producten van je werkgever goed kent zul je dagelijks in contact zijn met architekten en zul je ze regelmatig bezoeken. On-line ben je goed bereikbaar voor een snel advies. Je hebt ook invloed op de communicatie middelen die er nodig zijn om de juiste boodschap over te dragen. Daarnaast zul je terugkoppeling geven aan je collega’s en ervoor zorgen dat voorgeschreven projecten ook uitgevoerd gaan worden.

PROFIEL
Je ben communicatief sterk, kan goed presenteren en architekten hebben je graag aan tafel. Je hebt verstand van techniek en bouwen wil graag weten hoe dingen werken / in elkaar zitten.


Je hebt aantoonbare verkoopervaring, ook je vakantiewerk ervaring telt hier mee.


We verwachten dat een geschikte kandidaat HBO nivo of hoger heeft. Heb je een opleiding bouwkunde achter de rug maar wil je zelf geen architekt worden dan ben je wellicht ook een goede kandidaat.

DE WERKGEVER
Zoals gezegd zijn er diverse werkgevers naar jou op zoek, stuur je gegevens met een motivatiebrief naar info@MTtalent.com en we zoeken samen naar de werkgever die het beste bij je past.

Voor nadere informatie kun je ook bellen met Nico Pulskens van MT talent op 010–7514774.

MT talent rekruteert hoger opgeleide managers en technici voor Europese bedrijven die actief zijn in de ‘Make & Trade’ industrieën, www.MTtalent.com.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Bouw
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Nico Pulskens

Vestigingsplaats

Solliciteer